Bungsabtu

  •  

    Ngeunaan EF Sawawa

    EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional Naha anjeun hoyong diajar basa Inggris sacara fleksibel dina touch of a jari kalayan diajar online atanapi sumping ka pusat EF Adults. Kursus Bahasa Inggris Profesional anu modern luhur pikeun pendak sareng guru, sistem pembelajaran EF parantos kabuktosan epektip dina duanana cara sahingga anjeun tiasa diajar iraha wae sareng dimana wae. EF SMART ENGLISH mangrupikeun sistem pembelajaran anu ngamungkinkeun anjeun diajar basa Inggris anu dianggo dina kahirupan sadidinten anu oge dirojong ku alat aplikasi diajar basa Inggris online. Metoda ieu mangrupikeun siklus pembelajaran anu ngandung sertifikasi "diajar-coba-nerapkeun" anu tujuanna pikeun ngabantosan siswa ngawangun sareng nguatkeun kayakinan diri dina komunikasi basa Inggris.

    EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional EF Sawawa ngagaduhan cara pikeun diajar basa Inggris anu anjeun tiasa langkung ngartos. EF ngagaduhan seueur kaunggulan anu teu dipibanda ku kursus-kursus basa Inggris anu sanes. Tujuanana EF nyaeta pikeun ngarobih halangan pikeun diajar basa boh sacara regional sareng budaya, sareng EF parantos ngalaksanakeun tujuan ieu langkung ti 50 taun salaku inisiator latihan basa Inggris anu kualitas. Kiwari, EF parantos janten panyadia kursus bahasa Inggris anu pangsaena sareng pangageungna di dunya kalayan nawiskeun diajar bahasa sareng kursus-kursus anu disahkeun ka jalma sagala umur kalayan kasempetan diajar di mancanagara sareng program pertukaran budaya. EF parantos dipercaya lima kali salaku latihan basa resmi sareng panyayogi pendidikan pikeun Olimpiade.

Comments

  • (no comments)

Free Website Created & Hosted by Website.com Website Builder

Create Yours

Create Free Website Now

500+ Website Templates. Free Domain.
Create your website like mine with website.com website builder. Start My Website